Slotsherrensvej 78, 2720 Vanløse

Charmerende og velholdt villa i naturskønne omgivelser i Vanløse

På en villavej i smørhullet mellem Utterslev Mose og Damhussøen ligger en herlig, lys villa, der kan komme til at danne ideelle rammer om den lille børnefamilie. Fra adressen kan I gå til alle hverdagens gøremål, og hopper I på cyklen, kan I nå Københavns hjerte på en lille halv time.

Villaen, som oprindeligt er opført i 1919, er løbende flittig vedligeholdt og moderniseret, hvorfor I her kan glæde jer over stilrene, moderne løsninger, fibernet og ihc-lysstyring. Udendørs prydes facaden af et tag fra 2015 med zinktagrender, mens I indendørs kan nyde gulvvarme i næsten hele kælderen, og et fjernvarmeanlæg fra 2017.

Omkring huset udfolder sig et solrigt udemiljø, der i den grad evner at samle store og små om alle sommerens glæder. Her kan ungerne få plads til trampolinen i det grønne, mens I på den store, sydvendte terrasse kan nyde solens selskab dagen lang.

Indendørs venter 160 lyse etagemeter, der udfolder sig på et stueplan, en første sal og en indretningsvenlig kælder. Huset præsenterer sig med en rummelig entré, der giver plads til familiens overtøj. I stueplan forenes alle de fælles anliggender i ét stort og lyst leverum. Her kan familiens samles om madlavningen i det stilrene køkken, der tilbyder spots i loftet, smagfulde elementer og alt i hårde hvidevarer. I kan også krybe sammen i sofaen om søndagsfilmen, eller I kan nyde middagen og udsigten til det grønne fra spisestuen. Herfra kan I tilmed invitere naturen med til bords, da terrassedøren giver anledning til at gøre rummet endnu større i det varme sommermåneder. Slutteligt finder I også på stueplan et lyst gæstetoilet.

På første sal venter to gode soveværelser, mens der her også er et stort, lækkert badeværelse med spots i loftet og stor bruseniche.

I den lyse kælder er der mange muligheder for at indrette sig med hjemmearbejdsplads eller hobbyrum. Her finder I, foruden indgang og entré, to gode disponible rum og et stort, smagfuldt badeværelse med plads til vaskefaciliteter.

På adressen er familien sikret en ideel placering i Vanløse, der kombinerer nær afstand til grøn natur og alle hverdagens fornødenheder. Her kan I ubesværet bevæge jer ud på gåben, og det gælder både, når Utterslev Mose og Damhussøen inviterer til gode gåture, men også når der skal fyldes op med proviant i dagligdagen. Også ungerne kan nyde en nem vej afsted i hverdagen, da skole og øvrige daginstitutioner også alt sammen er placeret i gåafstand fra jer. 900 meter fra jer ligger stationen klar til at give jer en hurtig forbindelse videre, og snupper I cyklen, kan I nå Indre By på en lille halv time.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne charmerende villa.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale