Fyrrevej 11, 2680 Solrød Strand

Åbent hus: 09.10.2022 fra kl. 13:30 til kl. 14:00

Familievilla på lukket villavej ned til stranden - med gåafstand til by og skole

På en lukket villavej i Solrød Strand finder I denne skønne etplansvilla, kun et stenkast fra den bedste badestrand ved Køge Bugt. For enden af vejen er der direkte adgang til vandet mens I også er tæt ved det grønne område ved Solrød Strandpark. Et skønt åndehul der vil blive populært i den travle hverdag. 

Foran villaen bliver I mødt af en stor, flisebelagt indkørsel med plads til flere biler, og carport. Haven, som er beliggende ud mod villavejen, er afskærmet af raftehegn så I ugenert kan nyde masser af udendørstimer. Her får I en overskuelig have med flisebelagt terrasse hvortil der er direkte udgang fra villaens stue, græsplæne med plads til leg, træer og blomstrende buske.

Der er adgang til boligen via entré der også fungerer som fordelingsgang, og via bryggers som I formentlig vil benytte jer af i hverdagen. Her får I god opbevaringsplads, grovvask og vaskesøjle. Fra bryggerset bliver I ledt ind i villaens store, lyse alrum der både rummer køkken og stue. Køkkenet er opført i hvide elementer med både skabe og praktiske skuffer, alt i hårde hvidevarer, loftspots samt siddepladser ved bordpladen. På gulvene er der lyse lamelgulve i trælook, hvilket er gennemgående for alle villaens beboelsesrum. I opholdsafdelingen får I plads til at invitere hele familien på middag, mens der også er plads til den store flydersofa foran fjernsynet i villaens tilbygning. Her strømmer det naturlige lys ind via terrassedørene og de store vinduespartier, mens også de høje lofter får rummet til at virke større og lysere.
Er I en stor familie er villaen desuden ideel til jer, i det I får hele seks værelser og to badeværelser. På det ene badeværelse er der bruseniche mens det andet er med badekar.

Selvom villaen er beliggende på en lukket villavej i et absolut naturskønt område, er I tæt på alle hverdagens fornødenheder. Der er flere daginstitutioner i nærheden, folkeskole, gymnasium, bibliotek og Solrød idrætscenter med både svømmehal og idrætsfaciliteter. Desuden er I under 1 km. fra Solrød Center med gode indkøbsmuligheder, og desuden stationen hvor I nemt kan komme med det offentlige til København.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne skønne villa med fantastisk beliggenhed.

Kontakt os

  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • T: 70231033
  • M: 40791033

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale