Frimestervej 10, 1. th, 2400 København NV

Lys toværelses lejlighed med altan - i roligt område tæt på Nørrebrogade

Hos Ekman Bolig har vi nu æren af at udbyde denne lyse, delevenlige to-værelses lejlighed med altan til salg. Lejligheden er beliggende på en stille vej i ejerforeningens rolige omgivelser - under 1 km. fra det pulserende liv i Nørrebrogade.

I bliver budt velkommen i lejlighedens entré, der ligeledes fungerer som fordelingsgang. Her vil I hurtigt bemærke de klassiske detaljer, som det charmerende trægulv der er gennemgående i alle lejlighedens rum med undtagelse af badeværelset. Da der er adgang til alle lejlighedens rum fra entréen, får I en særdeles delevenlig lejlighed, der er oplagt til forældrekøb, singlen eller parret uden børn.

Lejlighedens rummelige stue byder på plads til både spise- og opholdsafdeling, mens det er herfra der er udgang til den skønne altan. Modsat stuen finder I soveværelset, roligt beliggende ud mod foreningens grønne område.
Køkkenet er af ældre dato, men fremstår lyst og med en særlig charme, og med ret god opbevarings- og bordplads. Dertil kommer lejlighedens badeværelse, som ligeledes er lyst og pænt. I badeværelset er der brusehjørne.

Udendørs får I glæde af ejerforeningens store grønne områder, hvor der er indrettet solterrasser, legepladser og cykelstativer med overdækning.
 
Beliggenheden er rigtig god med kort afstand til mange hyggelige caféer, det nye bageri ’Flere fugle’, bryggeriet ’Flying Couch’, og endda med et helt lokalt sted til weekendens brunchbesøg nemlig 'Åbenbar' der er beliggende for enden af ejendommen. Derudover kommer I hurtigt til de grønne områder omkring Utterslev Mose og Lersøparken. Endvidere er I tæt på KEA, Bispebjerg Station og Nørrebro Bycenter.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne lyse lejlighed.