Århusgade 83, 1. th, 2100 København Ø

Stemningsfuld 5-værelses på Indre Østerbro

Her får I muligheden for at overtage en stemningsfuld 5-værelses lejlighed i en klassisk etageejendom på Indre Østerbro. Lejligheden indeholder mange gode pladsbesparende løsninger, og er ideel til familien med børn, der gerne vil bo i byen, men har behov for mere plads.

Ejendommen er en klassisk og velholdt etageejendom fra 1917, og er en del af en større ejerforening - Femkanten, da ejendommen breder sig henover flere gader i det populære kvarter. I befinder jer midt i en af Københavns mest charmerende og eksklusive bydele, specielt præget af de mange klassiske etageejendomme, og det pulserende byliv kun få minutters gang fra ejendommen, der er beliggende i absolut gåafstand fra både Østerbrogade, Fælledparken og Havnebadet i Nordhavn.

I bliver budt velkommen i lejlighedens entré, der på praktisk vis er lavet i åben forbindelse med køkkenet. Allerede her fornemmer I den klassiske Østerbro-charme med flotte gulve i træ, charmerende indgangsparti og naturligvis dør til bagtrappen. Her får I et lyst og moderne køkken, med alt i hårde hvidevarer og kig til foreningens grønne udeliv i gården. Fra entréen er der endvidere adgang til det ene af lejlighedens i alt 3 soveværelser, her indrettet med sammenklappelig seng og sammenklappeligt skrivebord, så rummet får flere funktioner. Her er også udgang til en lille fransk altan, og I får et skønt lysindfald herfra. Mellem værelset og spisestuen er der opsat en moderne newyorker-væg med skydedør, der på fin vis leder lyset igennem rummene, ligesom døren fra spisestuen ud til entréen også er som en pladsbesparende skydedør.
I spisestuen er der indbygget siddearrangement og adgang til endnu et værelse.

Lejlighedens stue er beliggende for enden af entréen, og også her får I et lyst og dejligt rum med gode indretningsmuligheder, og opbevaringsplads i de indbyggede skabe på endevæggen. Fra stuen er der adgang til lejlighedens sidste værelse. Slutteligt finder I et mindre, men lyst badeværelse med væghængt toilet og bruseplads med hvide, stilrene armaturer.

Til lejligheden er der en hyggelig, lukket gård med borde-bænkesæt, grillplads, sandkasse og tørrestativ. En dejlig lille oase midt i byen, mens I indenfor ganske kort afstand finder en af bydelens populære legepladser.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne stemningsfulde lejlighed.