Østbanegade 167, 5. th, 2100 København Ø

Moderniseret og indflytningsklar herskabslejlighed med altan

Denne indflytningsklare herskabslejlighed ligger øverst oppe med udsigt til Svanemølleværket og lystbådene i Svanemøllehavnen. At der samtidig er kig til det nye Nordhavnskvarter, gør bare udsigten fra lejligheden des mere betagende. Lejligheden har et fantastisk lysindfald og dobbeltvinduerne samt beliggenheden på 5. sal gør, at støjen fra gaden er absolut begrænset. Ejendommen er fra 1906 og har fået istandsat opgangen inden for de seneste år. Lejligheden er en del af en sund og veldrevet forening.

Lejligheden er renoveret i 2018, med bl.a. et skønt køkkenalrum udført med store skuffer i sort egetræ, og med soft-close system. Bordpladen er udført i sort sten og der er samtidig installeret Quooker, mens hvidevarerne er integrerede så intet forstyrrer det kræsne øje. Badeværelset der også er bragt helt "up-to-date", er opført i stilrene grå italienske fliser, og byder på væghængt toilet, rainshower, unidrain og naturligvis også gulvvarme.

Dertil byder denne skønne perle på to store stuer en-suite, og et stort soveværelse. Planløsningen giver mulighed for mange gode indretningsmuligheder, og uanset hvordan I vælger at indrette jer vil jeres indretning præges af det skønne, naturlige lysindfald der strømmer ind gennem de mange store vinduespartier. Desuden er der stuklofter, der kombineret med de originale plankegulve, giver lejligheden et superelegant og klassisk udtryk. Fra den nordvendte altan som har morgen- og eftermiddagssol har man 180 graders ugeneret udsigt. 

Her får du alt det bedste fra Østerbro med absolut gåafstand til det "gamle" Østerbro, der byder på masser af kultur og cafeliv, samt muligheden for at gøre brug af havnebadet, den nye biograf og de øvrige faciliteter i det livlige Nordhavn. I får gode parkeringsforhold lige foran ejendommen, mens der er en gåtur på ca. 5 minutter til s-togforbindelse og den nye Metro Cityring.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne lyse herskabslejlighed.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale