Korsørgade 44, 5. tv, 2100 København Ø

Sjældent udbudt 3-værelses penthouse med altan på indre Østerbro

Her får I en unik mulighed, for at overtage denne indflytningsklare penthouse på Indre Østerbro. Lejligheden indeholder to værelser, køkkenalrum med stue, stort lækkert badeværelse og altan. Lejligheden er indrettet på det gamle loft, i forbindelse med, at ejendommen blev renoveret med nyt tag.
 
Ejendommen er en klassisk og smuk rødstensejendom fra 1911. I befinder jer midt i en af Københavns mest charmerende og eksklusive bydele, specielt præget af de mange klassiske etageejendomme, og det pulserende byliv kun få minutters gang fra ejendommen, der er beliggende i absolut gåafstand fra både Østerbrogade, Fælledparken og Havnebadet i Nordhavn.
 
Lejligheden er som den eneste i opgangen beliggende på 5. sal, og I får derfor uforstyrret reposen for jer selv. I bliver budt velkommen i den lyse entré, der er i åben forbindelse med lejlighedens store alrum, der rummer både køkken og stue. Her får I et unikt samlingspunkt, med skrå vægge, synlige loftsbjælker og ovenlysvinduer der giver et helt unikt lysindfald. Selve køkkenet er opført i stilrene, hvide elementer fra Invita, og byder på masser af skabs- og bordplads. I forlængelse af køkkenet er der adgang til den sydvestvendte altan. Her får I en altan i god størrelse, der udgør et uundværligt uderum på varme sommerdage- og aftener. Der er sol fra tidlig formiddag til når aftensmaden skal indtages - det bliver ikke bedre.
Dertil kommer lejlighedens to gode værelser, der ligeledes er indrettet med skråvægge, hvilket tilføjer en speciel charme til lejligheden, der normalt ikke findes i nyere opførte lejligheder. Lejlighedens badeværelse er opført med et lyst møbel, pæne gulvklinker og muret bruseniche samt vaskesøjle. Overalt i lejligheden er der fjernstyret gulvvarme.
 
Til lejligheden er der en hyggelig, lukket gård med borde/bænke, legeplads og tørrestativer. En dejlig lille oase midt i byen. Derudover loft- og kælderrum.
 
Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne lyse penthouse.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale