Dybbølsgade 11, st. tv, 1721 København V

Toværelses stuelejlighed på Vesterbro med privat indgang direkte fra fortovet

Nu har I mulighed for at bo på det sprudlende Vesterbro, hvor vi udbyder en toværelses lejlighed, der fremtræder i rigtig god stand. Boligen er placeret i en ejendom fra 1908, og beliggenheden er meget eftertragtet med nærhed til alt hvad hjertet kan begære af det pulserende byliv.

Her er der egen indgang fra gaden, så I skal ikke gennem en fælles opgang, eller bestige nogle trapper. Alle kvadratmeter er godt udnyttede i denne hyggelige lejlighed, lige fra entréen hvor I har plads til overtøj, til hylder over dørkarme og bordpladen over vaskemaskinen. En pladsbesparende skydedør åbner ind til stuen, der ligger i åben forbindelse med et strømlinet køkken, og I kan på den måde skabe et sammenhængende leverum, som vil sætte en smuk scene for hverdagslivet. Lejlighedens soveværelse har en fredelig placering ud mod gården, og giver adgang til badeværelset som fremstår rigtig pænt og moderne, med metrofliser og væghængt toilet.

I bliver en del af en ejendom med det mest charmerende gårdmiljø, hvor der er tænkt på både børn og voksne. Blomsterkrukker, buske og træer giver et dejligt, grønt input, og I kan opholde jer på siddepladserne, når årstiden inviterer til en rolig stund i solen. Cyklen kan parkeres i de dertil indrettede cykelstativer, og ud mod gaden er nærmiljøet også rart og præsentabelt med en flot ejendom samt parkeringspladser til bilen.

Da Dybbølsgade er lukket af ved Skelbækgade, vil I bo i et kvarter med minimal trafik, og I kan hurtigt opsøge Vesterbros caféer og restauranter, som er spredt ud over bydelen med løs hånd. Fra boligen tager det blot fire minutter at gå til det nærmeste supermarked, og I vil ligeledes bo tæt på den offentlige transport, som både inkluderer bus, metro og S-tog. Sønder Boulevard er værd at besøge på gåturen; her er rabatten anlagt som et parkmiljø med blandt andet bordtennisborde, men turen kan selvfølgelig også gå til Enghaveparken, der er en grøn oase midt i storbyen. Under alle omstændigheder får I her en ultra central beliggenhed, hvor et væld af oplevelser venter jer lige udenfor gadedøren, ligesom alle hverdagens behov også bliver dækket på bedste manér.

En spændende toværelses lejlighed, som vi glæder os til at vise jer - kontakt os gerne for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale