Logo Ekman Bolig - Sælg bolig
Ekman Bolig - Sælg bolig

Vi gør os umage med dit salg.

Vi gør os umage, når vi skal sælge din bolig - det har du og din køber fortjent.

Vi ved, at du skiller dig af med langt mere end blot vægge, lofter, vinduer og tag. Enhver bolig er også et hjem med liv og sjæl - og masser af gode oplevelser og historier. Derfor gør vi meget ud af at møde dig og din bolig med den respekt, som du fortjener.

Vi ved også, at boligkøbere har brug for at føle sig trygge i ejendomsmæglerens selskab. Vi går aldrig på kompromis med etik og moral, og kvaliteten af vores arbejde - både for sælger og køber - er vores kendemærke. Vi giver både køber og sælger oplevelsen af den gode handel, hvor alle parter føler, at vi i fællesskab har fundet den bedst tænkelige løsning.

Derfor oplever vi også, at vi får mange nye kontakter via personlige referencer og delinger på sociale medier.

I selve salgsvurderingen lægger vi også her et grundigt stykke kvalitetsarbejde. Vi kender lokalområdets aktuelle prissætning, og vi betragter din bolig som noget helt særligt.

Vi tager os god tid til at høre om din oplevelse af boligen - du er jo den, der kender boligen bedst, og vi oplever ofte, at sælgeren fortæller os netop de detaljer, som gør køberen ekstra interesseret. Derfor starter vi med at holde et møde, hvor vi først og fremmest lytter til din situation og til dine tanker om at sælge. På mødet fortæller vi også om det aktuelle boligmarked og om, hvordan vi vil realisere dine muligheder for at gennemføre et tilfredsstillende salg. Vi foreslår den optimale blanding af annoncering, åbent hus og andre traditionelle tiltag, og vi rådgiver om, hvad du selv kan gøre for at gøre din bolig mere salgbar.

Når vi er enige om den rigtige strategi for at sælge netop din bolig, går vi i gang med alt det praktiske.

  • Vi sørger for, at alle papirer bliver fundet frem og korrekt udfyldt, så alt er klar til en hurtig handel
  • Vi sender en erfaren fotograf ud på en dag med godt vejr, så din bolig fremstår så indbydende som muligt
  • Vi laver en detaljeret målgruppeanalyse, så vi ved, hvor vi skal lede efter købere
  • Vi sikrer, at hele personalet hos Ekman Bolig kender din bolig, så købere møder venlig og kompetent rådgivning fra første kontakt

Herefter finder vi kunderne. Måske har vi én i vores kundekartotek, som leder efter en bolig præcis som din. Eller måske finder vi kunden via den valgte annoncestrategi. Når nogen viser interesse, kontakter vi dig, så boligen kan være i topform, når vi arrangerer en fremvisning. Af og til skal vi kun vise boligen frem en enkelt gang, men vi holder naturligvis gryden i kog, så længe det er nødvendigt.

  • Vi har to ejendomsmæglere på din sag, så købere ALTID kan komme i kontakt med en ejendomsmægler - Alle ugens dage
  • Vi har attraktive priser på annoncering i relevante medier
  • Vi tilbyder unikt Til Salg-skilt, eksklusiv brochure, elegante annoncer og meget mere

Når salget er i hus, hjælper vi dig med at få alt det formelle på plads. Vi sikrer, at købsaftalen er korrekt, og vi orienterer dig om, hvordan du indfrier de eksisterende lån. Vi slipper ikke kontakten, før handelen er helt afsluttet, og vi er naturligvis også til stede, når nøglen overdrages, så boligens nye beboere kan overtage.

Vores vigtigste målepunkt for succes er, at du bagefter vil anbefale os til andre sælgere - så ved vi, at vi har betjent dig ordentligt.

Lad os gøre os umage for dig i dag.

Ring eller skriv, og bestil en gratis salgsvurdering i dag.Til top