Logo Hvem er Ekman Bolig?
Hvem er Ekman Bolig?

dit hold hos ekman bolig

Vi hos Ekman Bolig er opsatte på at give dig den bedste service. Vi har sammensat holdet, så vores kompetencer supplerer hinanden perfekt, og vi er altid fuldt opdateret på den nyeste viden i branchen. Til sammen råder vi over værdifuld erfaring med alle aspekter af ejendomshandel, og vi gør hver især en dyd ud af at specialisere os til fordel for vores kunder.

Derfor kan vi lægge ekstra kvalitet ind i din bolighandel.


Ekman Bolig er medlem af Foreningen Erhvervsmæglerbasen F.M.B.A., der driver Ejendomstorvet.dk

Lars Ekman
  • Lars Ekman

  • Indehaver - Ejendomsmægler

  • Telefon: 70231033

  • Mobil: 40791033

  • E-mail:

Lars har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2000, og blev i år 2005 uddannet ejendomsmægler. Han har været daglig leder i to ejendomsmæglerbutikker før han valgte at etablere egen forretning med hans far Kai Ekman. Lars nyder at være fri for de begrænsninger, der ligger i at være bundet til et kædesamarbejde. Hans ambition er nemlig, at Ekman Bolig skal levere og servicere i kompromisløs topkvalitet. Privat bor Lars i Roskilde sammen med sin kone og sine to børn. I fritiden ser man ham gerne enten i løbesko eller på badmintonbanen - eller man kan møde ham som medlem af RT-EX.

Kai Ekman

Kai er i de seneste 20 år beskæftiget i ejendomsbranchen. Dels indenfor rådgivning, finansiering, vurdering og salg af boliger, projekter og erhverv. Kai har hentet solid erfaring fra branchen, før han i 2010 startede ejendomsmæglerfirmaet Ekman Bolig sammen med Lars Ekman. Privat bor Kai sammen med sin kæreste Dorte i Pippihuset i det naturskønne Hornsherred ved Roskilde Fjord, der er en del af Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land. Kai er broder og patriark i Odd Fellow i Roskilde samt medlem af Lejre Erhvervsforum.

Vinnie Bruun Bækkel

Vinnie er uddannet markedsføringsøkonom og juridisk assistent. Hun har mange års erfaring med de bagvedliggende opgaver der hører med til boligsalg. Vinnie er meget loyal, og ønsker at skabe den bedste oplevelse hos både kunder og samarbejdspartnere - derfor gør hun altid sit bedste for at løse opgaven korrekt første gang. Vinnie er under uddannelse til ejendomsmægler. Hun bor i Jyllinge sammen med sine to drenge.

Rikke Riisberg Ekman
  • Rikke Riisberg Ekman

  • Sagskoordinator

  • Telefon: 70231033

  • Mobil: 21786633

  • E-mail:

Rikke er uddannet finansassistent og er udlært i et af Danmarks største garantiforsikringsselskaber. Her har hun arbejdet med kundeservice på garantiforsikring samt som claims underwriter på kreditforsikringsproduktet. Rikke har været med på sidelinjen i Ekman Bolig næsten siden begyndelsen, da hun er gift med Lars. Hun sætter en ære i at levere god service og betjening af både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Desuden er hun meget perfektionistisk og hendes arbejde er af høj standard.

Belinda Mortensen

Belinda er en af Danmarks yngste ejendomsmæglere. Med ben i næsen har hun taget uddannelsen til ejendomsmægler ved siden af sit daglige arbejde i Ekman Bolig - og hun har klaret alle prøver og eksamener i første forsøg. Tidligere er hun uddannet finansøkonom og har arbejdet som sagskoordinator hos Ekman Bolig siden 2015. Belinda bor sammen med sin kæreste i Roskilde, hvor hun har boet hele sit liv og er derfor godt lokalt kendt.

Camilla Ropers


Til top