Logo Ekman Bolig - Profil
Ekman Bolig - Profil

Dit hold hos Ekman Bolig

Vi hos Ekman Bolig er opsatte på at give dig den bedste service. Vi har sammensat holdet, så vores kompetencer supplerer hinanden perfekt, og vi er altid fuldt opdateret på den nyeste viden i branchen. Til sammen råder vi over værdifuld erfaring med alle aspekter af ejendomshandel, og vi gør hver især en dyd ud af at specialisere os til fordel for vores kunder.

Derfor kan vi lægge ekstra kvalitet ind i din bolighandel.


Ekman Bolig er medlem af Foreningen Erhvervsmæglerbasen F.M.B.A., der driver Ejendomstorvet.dk

Lars Ekman
 • Lars Ekman

 • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

 • Telefon: 70231033

 • Mobil: 40791033

 • E-mail:

Lars har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2000, og blev i år 2005 uddannet ejendomsmægler. Han har været daglig leder i to ejendomsmæglerbutikker før han valgte at etablere sin egen forretning. Lars nyder at være fri for de begrænsninger, der ligger i at være bundet til et kædesamarbejde. Hans ambition er nemlig, at Ekman Bolig skal levere og servicere i kompromisløs topkvalitet. Privat bor Lars i Roskilde sammen med sin kone og sin søn. I fritiden ser man ham gerne enten i løbesko eller på badmintonbanen - eller man kan møde ham som medlem af Round Table eller Leith.

Kai Ekman
 • Kai Ekman

 • Salg & Vurdering

 • Telefon: 70231033

 • Mobil: 22811033

 • E-mail:

Kai har altid solgt. I mange år formidlede han salg af pantebreve i regi af sin egen selvstændige virksomhed. Han har også solgt print- og kopiløsninger til kontorer for Bodenhoff og siden for Minolta. Og så har han hentet solid erfaring fra branchen i København, før han startede i Ekman Bolig. Kai er særligt specialiseret i køb og salg af erhvervsejendomme. Kai bor i Roskilde med sin kæreste, er far til tre og farfar til fem - derfor har han rigeligt at se til i sin fritid udover interessen for vin og medlemsskabet af Odd Fellow i Roskilde.

Rasmus Henningsen

Rasmus har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2016. Han har altid beskæftiget sig med salg og haft meget kundekontakt - derfor har han i dag opbygget et solidt og bredt netværk. Rasmus sætter en ære i at levere god service, og er af den overbevisning, at det bedste samarbejde bygger på ærlighed og tillid. Rasmus er født og opvokset i Korsør, og er i dag bosiddende i Slagelse hvor han også i flere år har arbejdet som golftræner, og det er også på golfbanen man kan finde ham når han holder fri.

Vinnie Bruun Bækkel

Vinnie er uddannet markedsføringsøkonom og juridisk assistent. Hun har mange års erfaring med de bagvedliggende opgaver der hører med til boligsalg. Vinnie er meget loyal, og ønsker at skabe den bedste oplevelse hos både kunder og samarbejdspartnere - derfor gør hun altid sit bedste for at løse opgaven korrekt første gang. Vinnie er under uddannelse til ejendomsmægler. Hun bor i Jyllinge sammen med sine to drenge.

Belinda Mortensen
 • Belinda Mortensen

 • Sagskoordinator - Ejendomsmægler, MDE

 • Telefon: 70231033

 • Mobil: 70231033

 • E-mail:

Belinda er en af Danmarks yngste ejendomsmæglere. Med ben i næsten har hun taget uddannelsen til ejendomsmægler ved siden af sit daglige arbejde i Ekman Bolig - og hun har klaret alle prøver og eksamener i første forsøg. Tidligere er hun uddannet finansøkonom og har arbejdet som sagskoordinator hos Ekman Bolig siden 2015. Belinda bor sammen med sin kæreste i Roskilde, hvor hun har boet hele sit liv og er derfor godt lokalt kendt.

Rikke Sigrid Ekman

Rikke er uddannet finansassistent og er udlært i et af Danmarks største garantiforsikringsselskaber. Her har hun arbejdet med kundeservice på garantiforsikring samt som claims underwriter på kreditforsikringsproduktet. Rikke har været med på sidelinjen i Ekman Bolig siden begyndelsen, da hun er gift med Lars. I arbejdet som sagskoordinator bruger hun tiden på førsalg samt markedsføring. Hun sætter en ære i at levere god service og betjening af både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Desuden er hun meget perfektionistisk og hendes arbejde er altid af højeste standard.

Camilla Ropers

Camilla er tilknyttet Ekman Bolig som vores faste fotograf og boligstylist. Hun er uddannet mediegrafiker og fotograf og har ligeledes fungeret som boligstylist gennem de sidste mange år. Camilla har i en årrække drevet selvstændig virksomhed med speciale i boligreportager, boligstyling og virksomhedsprofiler. Camilla bor ved Buresø, hvor man ofte kan støde på hende i de omkringliggende skove, når hun løber, går med hundene, eller cykler i skovene med sin mand og tre børn.

Til top