Logo Ekman Bolig - Bolig

Sagsnr. 40002248

Nøglefærdigt hus i 1. række til Roskilde Fjord


Med dette byggeprojekt leveret af Tømrermester Søren Andersen får I et nøglefærdigt hus med fri udsigt over Roskilde Fjord og egen strand. Huset ligger ugenert tilbagetrukket fra Frederiksborgvej, helt privat. Der er en stor vendeplads øverst på grunden; parkering er nem selv med besøgende.

Fantastisk lys og stilren arkitekttegnet villa fra Anders Heede Arkitekter med flotte pudsede facader, grønt tag og store vinduer; 216 m2. fordelt på 2 plan. Masser af lys og luft og ikke mindst er man dagligt forkælet med udsigten over vandet.

Iøverste etage er hovedindgangen med entre, gang, 2 soveværelser - det ene med eget bad, et separat badeværelse, køkken/alrum og udgang til en lækker terrasse på knap 40 m2. Der er afsat 250.000 til køkken bygget af møbelsnedker Erik Jakobsen med hårde hvidevarer fra Miele og Quooker.

I underetagen er en stue, et værelse med direkte adgang til et badeværelse og et bryggers, hvorfra der også er adgang til badeværelset. Bryggerset kan desuden tilgås udefra, så kommer man op fra en dukkert I fjorden, er der nem adgang igennem bryggerset til badeværelset.

Der vil være mulighed for medbestemmelse af materialevalg.

Der er desuden mulighed for etablering af garage til 3 biler i umiddelbar forlængelse af huset samt kælder.

Lyder ovenstående som noget for dig? - Ring til Lars Ekman på tlf. 40791033 og hør nærmere om projektet.

Til top