Logo Ekman Bolig - Bolig

Sagsnr. 40002243

Her opføres et lækkert kvalitetshus, designet i tidløst design med fokus på kvalitet og funktionalitet, i det populære Holmehøj i Gundsømagle!

Huset udefra: Stilrent og kvalitetsbevidst længehus på 160 kvm. fordelt på 1 plan fordelt på 160 kvm. Huset opføres med blødstrøgne mursten med murede gavle og sadeltag med betontagsten uden udhæng. Vinduerne er VELFAC Ribo 3 lag træ/alu i hvid indvendigt og udvendigt. Til huset er der desuden en 47 kvm. integreret dobbelt carport med redskabsrum.

Huset set indefra: Fra carporten i forlængelse af huset, kan man fra bilen gå i tørvejr ind i entréen, hvorfra der er adgang til bryggerset med vaskefaciliteter og skabe til opbevaring af overtøj mm. Derudover er der adgang til stilrent badeværelse, tre gode store værelser samt soveværelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse i stil med det andet badeværelse. Det lækre køkken-alrum med køkken fra Svane Køkkenet og den lyse opholdsstue, inviterer til madlavning og hygge med familie og venner. Fra alrummet er der udgang til lækker sydvendt overdækket terrasse. Hele huset byder i det hele taget på lækre detaljer og optimal pladsudnyttelse samt store vinduespartier der giver et fantastisk lys og ydermere giver en følelse af ekstra store rum.

Alle rum vil have gulvvarme og huset vil opvarmes med luft til vand varmepumpe.

Grund: Grunden er 835 kvm. og afleveres grovplaneret, så haven anlægges for købers egen regning.

Område: Gundsømagle er en fantastisk by til den moderne familie - Her er både folkeskole, flere daginstitutioner, fritidstilbud og indkøbsmuligheder. Desuden en fantastisk natur, med masser af muligheder for at udforske gode gå- og løberuter, f.eks. i Gulddysseskoven. Derudover er der busforbindelser til både Frederikssund, Veksø og Roskilde, hvor sidstnævnte i øvrigt nås på under 15 minutter i bil.

NB: Alle billederne af huset er modelfotos og kan derfor afvige fra de faktiske forhold.

Til top