Logo Ekman Bolig - Bolig

Sagsnr. 40002221

Indflytning fra 6 måneder efter aftalens indgåelse

Nu udbydes 7 skønne 1-plans kædevillaer i hyggelige og naturskønne Gundsømagle - Forventet indflytning er 6 måneder fra aftalens indgåelse.


Husene: Det vil være muligt at vælge mellem 2 plantyper - Den familievenlige og den seniorvenlige type.
Begge hustyper byder på 122 m2 i ét plan med tilhørende carport og redskabsskur til opbevaring.

TYPE 1 - Familien: Her bliver familien budt velkommen i den anlagte indkørsel op til carporten, hvor fra man kan gå i tørvejr fra bilen og ind i den rummelige entré, som giver adgang til pænt bryggers med vakefaciliteter og skabe til opbevaring af familiens overtøj mm. Det lyse køkken-alrum og stue i ét, inviterer til madlavning og hygge med familie og venner. Fra stuen er der udgang til dejlig nem nord-østvendt baghave, hvor familien kan nyde nogle dejlige sommerdage. Forældrene får deres egen afdeling med stort soveværelse med indbyggede garderobeskabe og adgang til eget flot og stilrent badeværelse. Til børnene er der to store børneværelser og et badeværelse i stil med det andet.

TYPE 2 - Seniorer: Her bliver I budt velkommen i den anlagte indkørsel op til carporten, hvor fra man kan gå i tørvejr fra bilen ind i den imødekommende entré, som giver adgang til pænt bryggers med vaskefaciliteter og skabe til opbevaring af overtøj mm. Fra entréen er der adgang til soveværelset med indbyggede skabe, samt endnu et værelse, der evt. kan bruges til gæsteværelse. Derudover er der adgang til husets pæne og stilrene badeværelse. Det store lyse køkken-alrum og vinkelstue i ét , giver gode muligheder for at inviterer hele familien til diverse højtidelige frokoster mm. Fra stuen er der udgang til dejlig nem nord-østvendt baghave, hvor I evt. kan sidde og nyde morgenkaffen. Fra stuen er der desuden adgang til endnu et værelse med skabe, der fint kan anvendes til f.eks. hobbyværelse.

I begge løsninger indrettes entré, bryggers og badeværelser med flisegulv, så det er nemt at gøre rent, og i stue, køkken og værelser lægges smukke og nuancerende stavparketg gulve. Køkken-, garderobe- og badeværelsesinventar er fra KVIK. Der er indlagt gulvvarme over alt og huset opvarmes med luft til vand varmepumpe, der med en miljø og energieffektivitet sikre billig drift og lav CO2 udledning.

Der er mulighed for medbestemmelse af materiale ud fra udvalgte løsninger. Der vil desuden også være mulighed for køb af tilvalg, kontakt os herom.

Område: Gundsømagle er en fantastisk by til den moderne familie - Her er både folkeskole, flere daginstitutioner, fritidstilbud og indkøbsmuligheder. Desuden en fantastisk natur, med masser af muligheder for at udforske gode gå- og løberuter, f.eks. i Gulddysseskoven. Derudover er der offentlig transport i form af busforbindelser til både Roskilde, Frederikssund og Veksø, hvorfra der desuden går S-tog til København. I bil kan Roskilde og København nås på henholdsvis ca. 15 og 30 minutter.

Ring til os, for at høre mere om projektet!

Til top