Logo Ekman Bolig - Bolig

Sagsnr. 41002561

Attraktiv udlejningsejendom

Ejendommen er nyrenoveret og består af 145 m² stort boliglejemål på 1. sal med egen indgang samt 9 store klubværelser i stueplan med fælles køkken- og badfaciliteter samt stort opholdsrum med mange muligheder for fællesaktiviteter.

Den 4-værelses lejlighed på 1. sal er indrettet med entre i stueplan med trappe til 1. sal, lyst og rumligt køkken i åben forbindelse med alrum og stue, stort soveværelse og 2 gode værelser samt lækkert badeværelse med vaskesøjle. Lejligheden byder desuden på en praktisk skabsvæg i hele den ene ende af alrummet samt udgang fra stuen til egen tagterrasse.

Det fælles lejemål i stueplan består af 9 selvstændige og aflåselige klubværelser på mellem 17 og 22 m² - alle med udgang til hævet træveranda/-terrasse. Fra værelserne er der adgang til stort fælles køkken-alrum i åben forbindelse med stue/aktivitetsrum samt 3 fælles badeværelser.
Klubværelserne henvender sig eksempelvis til håndværkere og montører på farten som et mere hjemligt alternativ til skurvogn eller hotel.

Til top