Logo Ekman Bolig - Bolig

Sagsnr. 27502470

Stor multiejendom med et væld af muligheder

Denne ejendom er beliggende i udkanten af Ballerup, på en 16.237 m2 stor grund, med plads til både dyr, have og erhverv. Med et par æsler gående i baghaven og mange store træer på grunden, oplever man her en stemning af, at bo på landet - dog er der kun ca. 3 km til Ballerup centrum og station.

Ejendommen henvender sig i særdeleshed til jer der ønsker at drive erhverv, med de mange bygninger på grunden, og de gode tilkørselsforhold. Her er et utal af muligheder. Der er en stor bygning på ca.1.100 m2, indrettet med værksted, lager, kattepension og kontor. 542m2 er pt. udlejet til snedkerfirma - resten er ledigt for køber. Derudover er der udhuse og staldanlæg, samt en nyere opført bygning der pt. er indrettet til kattepension. Kattepensionen drives af ejendommens ejer og er veldrevet med stor omsætning/indtjening. Driften kan tilkøbes efter nærmere aftale.
Mulighederne er mange på denne ejendom.

Selve boligen indeholder en stor entré/fordelingsgang, et lyst og pænt køkken med god skabs- og opbevaringsplads, samt spiseplads, og en stor stue. Fra stuen er der adgang til den hyggelige, flisebelagte terrasse. Derudover er der fra stuen direkte adgang til et stort orangeri, hvor lyset strømmer ind fra de mange ovenlysvinduer og døre. Et dejligt sted at opholde sig. Herudover indeholder boligen to gode værelser, to store badeværelser - et ældre og et nyere, samt bryggers med adgang til vaskerum og jordvarmeanlæg. Ejendommen er rigtig fint vedligeholdt, og kan let opdateres hvis man ønsker dette.

På grunden er der udlagt folde til dyr. Ved boligen er der et pænt haveanlæg med bl.a. en stor nyere fliseterrasse, træer og buske - let at holde for den travle familie.

Hos Ekman Bolig glæder vi os til at fremvise denne 'mulighedernes ejendom'.

Til top